POBOČKA OSTRAVA 
Po-Čt:  8:00 - 21:00
Pá:       8:00 - 23:00

So:       9:00 - 21:00
Ne:        ZAVŘENO

Instagram
Facebook

Google Maps

 

 POBOČKA HAVÍŘOV 
Po-Čt:    8:30 - 20:00
Pá:         8:30 - 20:00

So:         9:00 - 20:00
Ne:      13:00 - 17:00

Instagram
Facebook

Google Maps

 

Cappuccino [v Shothouse]

31. 03. 2021, 15:17

Ahoj - já jsem Filip a s Shothousem, jsme pro vás připravili takovou sérii o tom, jak připravujeme jednotlivé položky, které jsou u nás na menu, aby jste mohli vy konkrétně vědět, co si u nás objednáváte.

Cappuccino
Cappuccino je u nás spojení espressa a našlehaného mléko. Pokud vás zajímá jak u nás připravujeme espresso, tak se podívejte na předchozí článek/video.


Jak konkrétně vypadá tento nápoj v Shothouse?
Cappuccino servírujeme do 180ml hrnéčků australské značky Huskee. Tyto hrnéčky jsou vyráběny z odpadu, který vzniká při zpracování kávy. Jedná se tedy o cca 20ml espressa a našlehané mléko. Ve chvíli, kdy cappuccino servírujeme si myslíme, že by ta pěna měla být spojena se základem a neměli by to být dvě oddělené vrstvy a teplota by měla výt 50-55°C. Je to dostatečně teplé a zároveň to není moc horké na to, aby to zabilo chutě v kávě. 
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).