POBOČKA OSTRAVA 
Po-Čt:  8:00 - 21:00
Pá:       8:00 - 23:00

So:       9:00 - 21:00
Ne:        ZAVŘENO

Instagram
Facebook

Google Maps

 

 POBOČKA HAVÍŘOV 
Po-Čt:    8:30 - 20:00
Pá:         8:30 - 20:00

So:         9:00 - 20:00
Ne:      13:00 - 17:00

Instagram
Facebook

Google Maps

 

Caffè Latte [v Shothouse]

31. 03. 2021, 15:27



Ahoj - já jsem Filip a s Shothousem, jsme pro vás připravili takovou sérii o tom, jak připravujeme jednotlivé položky na našem menu. Dneska se podíváme na "latéčko". Někteří zákazníci, když přijdou a objednají si "latéčko", tak mají trošičku jinou představu o tom co dostanou. Myslí si, že dostanou velkou průhlednou sklenici velkou a v tom hustou našlehanou mléčnou pěnu, ale naše "latéčko" vypadá trošičku jinak.

Základem je samozřejmě malé espresso - silný kávový koncentrát. Jestli vás zajímá jak u nás připravujeme espresso, tak se podívejte na předchozí článek/video.


Jak konkrétně vypadá tento nápoj v Shothouse?
Do espressa je nalito našlehané mléko. Nemělo by být ani moc horké, ani moc studené, ale tak akorát pitelné ve chvíli, kdy ho dostanete. V "latéčku" je více mléka než v Cappuccinu, což z něho dělá nejmléčnější nápoj v naší nabídce. Takže pokud máte raději upozaděnou kávovou chuť, tak Caffè Latte je vaše volba. Pěna by měla být tenčí než u Cappuccina. Servírujeme jej do Huskee hrnéčků, které jsou vyrobeny z odpadu, který vzniká při zpracování kávy. Velikost hrnéčku je 240ml.
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).