POBOČKA OSTRAVA 
Po-Čt:  8:00 - 21:00
Pá:       8:00 - 23:00

So:       9:00 - 21:00
Ne:        ZAVŘENO

Instagram
Facebook

Google Maps

 

 POBOČKA HAVÍŘOV 
Po-Čt:    8:30 - 20:00
Pá:         8:30 - 20:00

So:         9:00 - 20:00
Ne:      13:00 - 17:00

Instagram
Facebook

Google Maps

Flat White [v Shothouse]

31. 03. 2021, 15:37



Ahoj - já jsem Filip a s Shothousem, jsme pro vás připravili takovou sérii o tom, jak připravujeme jednotlivé položky na našem menu. Dneska se podíváme na nápoj s názvem laughplochá bílálaugh - neboli Flat White. Občas se nás lidi ptají, proč máme položky na našem menu v angličtině a je to právě proto, že plochá bílá zní trošku divně.

Nevím jestli víte, co si představit, když se řekne Flat White. Já mám takový pocit, že zákazníci se dělí na tři skupiny. Jedni co vůbec neví a ani si ho nedávaj. Druzí, kteří si ho dávaj skoro vždycky, protože jim to přijde cool, ale neví co v tom je. A pak teda třetí, kteří ví co v tom je a buď si to dají nebo nedají.

U nás je Flat White složený ze dvou espress - espresso je je takový ten silný kávový koncentrát. Pokud vás zajímá jak u nás připravujeme espresso, tak se podívejte na předchozí článek/video.


Jak konkrétně vypadá tento nápoj v Shothouse?
Do dvou espress se nalije našlehané mléko. Mléko by nemělo být ani moc horké, ani moc studené, ale tak akorát pitelné, když ho dostanete před sebe. Na Flat white je tenká mléčná pěna, mikropěna, která je tenčí než u Cappuccina a u nás ho servírujeme do hrnéčku Huskee o velikosti 180ml.
 

Komentáře

Diskuze je prázdná.

Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka).